Wijs op Reis | Open Data Reisadvies van de Rijksoverheid voor veilig reizen in het Buitenland

このアプリは現在ストアで閲覧することができません。
価格 無料
ダウンロード
ジャンル旅行
サイズ
9.5MB
開発者2Coolmonkeys
順位
ジャンル別:
---
総合:
---
リリース日2010-08-18 04:22:02
評価 評価が取得できませんでした。
互換性iOS 以降が必要です。
iPhone、iPad および iPod touch 対応。
  • 2024-02-24 このアプリは現在ストアから情報が取得できません。削除された可能性があります。
De Wijs op Reis app laat het wereldwijd reisadvies zien.
Per land wordt het veiligheidniveau (1-6) getoond. Het veiligheidniveau is afkomstig van Rijksoverheid.nl.
De bijhorende ambassade gegevens en links naar gerelateerde organisaties worden gegeven.
Daarnaast kan de bijhorende WikiPedia pagina opgevraagd worden.

De wereldkaart laat zien over welke landen er een veiligheidniveau beschikbaar is.
Verder wordt het laatste nieuws van BuZa getoond.

Deze app is door 2CoolMonkeys ontwikkeld om de de vele mogelijkheden van open overheidsdata aan te tonen. Daarnaast hebben we laten zien dat open overheidsdata eenvoudig gecombineerd kan worden met andere open data. In dit geval WikiPedia pagina's.

We leven in een tijd waarin transparantie van de overheid meer en meer de norm wordt. Steeds meer overheidsinstanties komen voor keuzes te staan: welke data maken we openbaar? Wat kan de burger ermee? En hoe kunnen we er voordeel uit behalen?

Open data heeft enorme potentie. Als het op de juiste wijze ingezet wordt, kan het economische groei en ontwikkeling van de maatschappij stimuleren. 2CoolMonkeys -marktleider op het gebied van open data solutions-, helpt overheden met het succesvol implementeren van open data, om er zo het maximale uit te halen. Volgens ons kan dat op een zeer efficiënte en innovatieve manier: met de inzet van apps.

Data wordt optimaal benut wanneer zij op maat wordt geïmplementeerd. Mobiele applicaties zijn het ultieme middel om open data op gerichte en gedoseerde wijze te verspreiden.

2CoolMonkeys zet deze gegevens om in een eenduidige component en maakt het zo toegankelijk voor app-ontwikkelaars, die het vervolgens via mobiele toepassingen aan de burger aanbieden.
Deze iPhone app is door 2CoolMonkeys ontwikkeld op basis van gedeeltelijke informatie aanwezig op www.rijksoverheid.nl op basis van de Creative Commons zero verklaring (CC0). Deze app is een voorbeeld van toepassing van open data en open overheidsinformatie.

De informatie in deze app is bedoeld als algemene informatie van de Rijksoverheid en is niet specifiek gericht op één individueel persoon of één specifieke bevolkingsgroep.

De informatie in deze app is niet bedoeld als vervanging van diensten of informatie van de Rijksoverheid. 2CoolMonkeys is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de mogelijke gevolgen van gebruik van deze app.
Wij raden u aan om de juistheid en volledigheid van de informatie te verifiëren voordat u er enige actie op baseert. Het is de verantwoordelijkheid van de reiziger zelf en van de desbetreffende touroperator om een reis al dan niet te laten doorgaan. Voor vragen over consequenties als gevolg van het annuleren van de reis, kunt u contact opnemen met uw reisbureau, reisverzekeraar of met de ANVR.

Mapping API provided by Esri ArcGIS Runtime SDK for iOS.

更新履歴
* nieuwe format rijksoverheid.nl
* optimized for IOS7
  • 現在ランキング圏外です。
更新日時:2024年2月24日 15時51分
 
ブログパーツ第二弾を公開しました!ホームページでアプリの順位・価格・周辺ランキングをご紹介頂けます。
ブログパーツ第2弾!

アプリの周辺ランキングを表示するブログパーツです。価格・順位共に自動で最新情報に更新されるのでアプリの状態チェックにも最適です。
ランキング圏外の場合でも周辺ランキングの代わりに説明文を表示にするので安心です。

サンプルが気に入りましたら、下に表示されたHTMLタグをそのままページに貼り付けることでご利用頂けます。ただし、一般公開されているページでご使用頂かないと表示されませんのでご注意ください。

幅200px版

幅320px版
 
Now Loading...

「iPhone & iPad アプリランキング」は、最新かつ詳細なアプリ情報をご紹介しているサイトです。 お探しのアプリに出会えるように様々な切り口でページをご用意しております。
メニュー」よりぜひアプリ探しにお役立て下さい。

  コンタクト   プライバシーポリシー

Presents by $$308413110    スマホからのアクセスにはQRコードをご活用ください。 →

Now loading...screenshot
スマートフォン用サイトへ >